E. ŞENEL ÖZKAN, "Krema Ürünleri ve Tereyağı Teknolojisi," In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Ankara: Nobel, 2022, pp.479-504.
ŞENEL ÖZKAN, E. Krema Ürünleri ve Tereyağı Teknolojisi. 2022. In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Nobel, Ankara, 479-504.
ŞENEL ÖZKAN, E., (2022). Krema Ürünleri ve Tereyağı Teknolojisi. Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri (pp.479-504), Ankara: Nobel.
ŞENEL ÖZKAN, EBRU. "Krema Ürünleri ve Tereyağı Teknolojisi." In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , 479-504. Ankara: Nobel, 2022
ŞENEL ÖZKAN, EBRU Ş. . "Krema Ürünleri ve Tereyağı Teknolojisi." Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Nobel, 2022, pp.479-504.
ŞENEL ÖZKAN, E. (2022) "Krema Ürünleri ve Tereyağı Teknolojisi", Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri . Ankara: Nobel.
@bookchapter{bookchapter, author ={EBRU ŞENEL ÖZKAN}, chaptertitle={Krema Ürünleri ve Tereyağı Teknolojisi}, booktitle={ Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri}, publisher={Nobel}, city={Ankara},year={2022} }