A. Albayrak Et Al. , "Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden Yararlanma Olanakları," 1. Ulusal Sütçülük kongresi , Turkey, 2016
Albayrak, A. Et Al. 2016. Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden Yararlanma Olanakları. 1. Ulusal Sütçülük kongresi , (Turkey).
Albayrak, A., GÜRSOY, A., & GÜRSEL KIRAL, Z. A., (2016). Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden Yararlanma Olanakları . 1. Ulusal Sütçülük kongresi, Turkey
Albayrak, Aslı, AYŞA GÜRSOY, And ZÜBEYDE ASUMAN GÜRSEL KIRAL. "Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden Yararlanma Olanakları," 1. Ulusal Sütçülük kongresi, Turkey, 2016
Albayrak, Aslı Et Al. "Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden Yararlanma Olanakları." 1. Ulusal Sütçülük kongresi , Turkey, 2016
Albayrak, A. GÜRSOY, A. And GÜRSEL KIRAL, Z. A. (2016) . "Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden Yararlanma Olanakları." 1. Ulusal Sütçülük kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aslı Albayrak Et Al. }, title={Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden Yararlanma Olanakları}, congress name={1. Ulusal Sütçülük kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}