M. B. Y. ÇİMEN Et Al. , "Kırmızı şarabın kan antioksidan potansiyeline etkisi," Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği II. Ulusal Kongresi , Turkey, 1999
ÇİMEN, M. B. Y. Et Al. 1999. Kırmızı şarabın kan antioksidan potansiyeline etkisi. Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği II. Ulusal Kongresi , (Turkey).
ÇİMEN, M. B. Y., BÜYÜKKOÇAK, S., KAÇMAZ, M., ÖZTÜRK, H. S., & DURAK, İ., (1999). Kırmızı şarabın kan antioksidan potansiyeline etkisi . Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği II. Ulusal Kongresi, Turkey
ÇİMEN, MEHMET Et Al. "Kırmızı şarabın kan antioksidan potansiyeline etkisi," Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği II. Ulusal Kongresi, Turkey, 1999
ÇİMEN, MEHMET B. Et Al. "Kırmızı şarabın kan antioksidan potansiyeline etkisi." Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği II. Ulusal Kongresi , Turkey, 1999
ÇİMEN, M. B. Y. Et Al. (1999) . "Kırmızı şarabın kan antioksidan potansiyeline etkisi." Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği II. Ulusal Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET BURAK YAVUZ ÇİMEN Et Al. }, title={Kırmızı şarabın kan antioksidan potansiyeline etkisi}, congress name={Serbest Radikaller ve Antioksidanlar Araştırma Derneği II. Ulusal Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={1999}}