R. E. ANLI Et Al. , "Fermentation Technology," In Food , Ankara: Nobel Yayıncılık, 2022, pp.643-680.
ANLI, R. E. Et Al. Fermentation Technology. 2022. In Food , Nobel Yayıncılık, Ankara, 643-680.
ANLI, R. E., HALİSÇELİK, O., ASLAN CANBERİ, H., AKTOP, S., & ŞANLIBABA, P., (2022). Fermentation Technology. Food (pp.643-680), Ankara: Nobel Yayıncılık.
ANLI, RAHMİ Et Al. "Fermentation Technology." In Food , 643-680. Ankara: Nobel Yayıncılık, 2022
ANLI, RAHMİ E. Et Al. "Fermentation Technology." Food , Nobel Yayıncılık, 2022, pp.643-680.
ANLI, R. E. Et Al. (2022) "Fermentation Technology", Food . Ankara: Nobel Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={RAHMİ ERTAN ANLI Et Al. }, chaptertitle={Fermentation Technology}, booktitle={ Food}, publisher={Nobel Yayıncılık}, city={Ankara},year={2022} }