G. EMİNOĞLU And E. ŞENEL, "Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar," Akademik Gıda , vol.17, no.1, pp.102-110, 2019
EMİNOĞLU, G. And ŞENEL, E. 2019. Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar. Akademik Gıda , vol.17, no.1 , 102-110.
EMİNOĞLU, G., & ŞENEL, E., (2019). Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar. Akademik Gıda , vol.17, no.1, 102-110.
EMİNOĞLU, GÖKÇE, And EBRU ŞENEL ÖZKAN. "Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar," Akademik Gıda , vol.17, no.1, 102-110, 2019
EMİNOĞLU, GÖKÇE And ŞENEL, EBRU Ş. . "Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar." Akademik Gıda , vol.17, no.1, pp.102-110, 2019
EMİNOĞLU, G. And ŞENEL, E. (2019) . "Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar." Akademik Gıda , vol.17, no.1, pp.102-110.
@article{article, author={GÖKÇE EMİNOĞLU And author={EBRU ŞENEL ÖZKAN}, title={Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar}, journal={Akademik Gıda}, year=2019, pages={102-110} }