M. M. HÜRKUL, "Antep fıstığı (Pistacia vera L.) meyve kabuğu: Biyoaktif bileşikler için potansiyel kaynak," ANKARA UNIVERSITESI ECZACILIK FAKULTESI DERGISI , vol.45, no.3, pp.586-597, 2021
HÜRKUL, M. M. 2021. Antep fıstığı (Pistacia vera L.) meyve kabuğu: Biyoaktif bileşikler için potansiyel kaynak. ANKARA UNIVERSITESI ECZACILIK FAKULTESI DERGISI , vol.45, no.3 , 586-597.
HÜRKUL, M. M., (2021). Antep fıstığı (Pistacia vera L.) meyve kabuğu: Biyoaktif bileşikler için potansiyel kaynak. ANKARA UNIVERSITESI ECZACILIK FAKULTESI DERGISI , vol.45, no.3, 586-597.
HÜRKUL, MUHAMMED. "Antep fıstığı (Pistacia vera L.) meyve kabuğu: Biyoaktif bileşikler için potansiyel kaynak," ANKARA UNIVERSITESI ECZACILIK FAKULTESI DERGISI , vol.45, no.3, 586-597, 2021
HÜRKUL, MUHAMMED M. . "Antep fıstığı (Pistacia vera L.) meyve kabuğu: Biyoaktif bileşikler için potansiyel kaynak." ANKARA UNIVERSITESI ECZACILIK FAKULTESI DERGISI , vol.45, no.3, pp.586-597, 2021
HÜRKUL, M. M. (2021) . "Antep fıstığı (Pistacia vera L.) meyve kabuğu: Biyoaktif bileşikler için potansiyel kaynak." ANKARA UNIVERSITESI ECZACILIK FAKULTESI DERGISI , vol.45, no.3, pp.586-597.
@article{article, author={MUHAMMED MESUD HÜRKUL}, title={Antep fıstığı (Pistacia vera L.) meyve kabuğu: Biyoaktif bileşikler için potansiyel kaynak}, journal={ANKARA UNIVERSITESI ECZACILIK FAKULTESI DERGISI}, year=2021, pages={586-597} }