Ş. Ağıral Et Al. , "Homojenizasyon ve ısıl işlem uygulamalarının süt yağının sindirim ve emilim düzeyleri üzerine etkileri," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2019
Ağıral, Ş. Et Al. 2019. Homojenizasyon ve ısıl işlem uygulamalarının süt yağının sindirim ve emilim düzeyleri üzerine etkileri. 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Turkey).
Ağıral, Ş., BUDAK, Ş., İLBASMIŞ TAMER, S., ÖZER, H. B., & YAZIHAN, N., (2019). Homojenizasyon ve ısıl işlem uygulamalarının süt yağının sindirim ve emilim düzeyleri üzerine etkileri . 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey
Ağıral, Şeyma Et Al. "Homojenizasyon ve ısıl işlem uygulamalarının süt yağının sindirim ve emilim düzeyleri üzerine etkileri," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey, 2019
Ağıral, Şeyma Et Al. "Homojenizasyon ve ısıl işlem uygulamalarının süt yağının sindirim ve emilim düzeyleri üzerine etkileri." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2019
Ağıral, Ş. Et Al. (2019) . "Homojenizasyon ve ısıl işlem uygulamalarının süt yağının sindirim ve emilim düzeyleri üzerine etkileri." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şeyma Ağıral Et Al. }, title={Homojenizasyon ve ısıl işlem uygulamalarının süt yağının sindirim ve emilim düzeyleri üzerine etkileri}, congress name={2. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2019}}