G. USLU Et Al. , "Ankara Piyasasında Satılan Kefirlerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2011
USLU, G. Et Al. 2011. Ankara Piyasasında Satılan Kefirlerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Turkey).
USLU, G., AKGÜL, F., AKAL, H. C., & YETİŞEMİYEN, A., (2011). Ankara Piyasasında Satılan Kefirlerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey
USLU, GÜLDEN Et Al. "Ankara Piyasasında Satılan Kefirlerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2011
USLU, GÜLDEN Et Al. "Ankara Piyasasında Satılan Kefirlerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2011
USLU, G. Et Al. (2011) . "Ankara Piyasasında Satılan Kefirlerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLDEN USLU Et Al. }, title={Ankara Piyasasında Satılan Kefirlerin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2011}}