B. ÖZKAYA Et Al. , "Değişik tarla bitkilerinden sonra ekilen bazı mercimek çeşitlerinin pişme kaliteleri ve kimyasal özellikleri II Bazı vitamin ve mineral madde miktarları," Gıda Teknolojisi Dergisi , 1998
ÖZKAYA, B. Et Al. 1998. Değişik tarla bitkilerinden sonra ekilen bazı mercimek çeşitlerinin pişme kaliteleri ve kimyasal özellikleri II Bazı vitamin ve mineral madde miktarları. Gıda Teknolojisi Dergisi .
ÖZKAYA, B., ÖZKAYA, H., & ÜNSAL, A. S., (1998). Değişik tarla bitkilerinden sonra ekilen bazı mercimek çeşitlerinin pişme kaliteleri ve kimyasal özellikleri II Bazı vitamin ve mineral madde miktarları. Gıda Teknolojisi Dergisi .
ÖZKAYA, BERRİN, HAZIM ÖZKAYA, And AHMET SABRİ ÜNSAL. "Değişik tarla bitkilerinden sonra ekilen bazı mercimek çeşitlerinin pişme kaliteleri ve kimyasal özellikleri II Bazı vitamin ve mineral madde miktarları," Gıda Teknolojisi Dergisi , 1998
ÖZKAYA, BERRİN Et Al. "Değişik tarla bitkilerinden sonra ekilen bazı mercimek çeşitlerinin pişme kaliteleri ve kimyasal özellikleri II Bazı vitamin ve mineral madde miktarları." Gıda Teknolojisi Dergisi , 1998
ÖZKAYA, B. ÖZKAYA, H. And ÜNSAL, A. S. (1998) . "Değişik tarla bitkilerinden sonra ekilen bazı mercimek çeşitlerinin pişme kaliteleri ve kimyasal özellikleri II Bazı vitamin ve mineral madde miktarları." Gıda Teknolojisi Dergisi .
@article{article, author={BERRİN ÖZKAYA Et Al. }, title={Değişik tarla bitkilerinden sonra ekilen bazı mercimek çeşitlerinin pişme kaliteleri ve kimyasal özellikleri II Bazı vitamin ve mineral madde miktarları}, journal={Gıda Teknolojisi Dergisi}, year=1998}