İ. DELLAL Et Al. , "Türkiye de Keçi Eti Tüketim Durumu ve Etkili Faktörler," Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , no.7, pp.34-37, 2017
DELLAL, İ. Et Al. 2017. Türkiye de Keçi Eti Tüketim Durumu ve Etkili Faktörler. Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , no.7 , 34-37.
DELLAL, İ., KOLSARICI, N., DELLAL, G., ERDEN, F. F., AKTÜRK, D., KÖKSAL, Ö., ... PEHLİVAN, E.(2017). Türkiye de Keçi Eti Tüketim Durumu ve Etkili Faktörler. Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , no.7, 34-37.
DELLAL, İLKAY Et Al. "Türkiye de Keçi Eti Tüketim Durumu ve Etkili Faktörler," Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , no.7, 34-37, 2017
DELLAL, İLKAY Et Al. "Türkiye de Keçi Eti Tüketim Durumu ve Etkili Faktörler." Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , no.7, pp.34-37, 2017
DELLAL, İ. Et Al. (2017) . "Türkiye de Keçi Eti Tüketim Durumu ve Etkili Faktörler." Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi , no.7, pp.34-37.
@article{article, author={İLKAY DELLAL Et Al. }, title={Türkiye de Keçi Eti Tüketim Durumu ve Etkili Faktörler}, journal={Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Dergisi}, year=2017, pages={34-37} }