R. E. ANLI, "Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojisi Derneği , 2004
ANLI, R. E. 2004. Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojisi Derneği .
ANLI, R. E., (2004). Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojisi Derneği .
ANLI, RAHMİ. "Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojisi Derneği , 2004
ANLI, RAHMİ E. . "Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojisi Derneği , 2004
ANLI, R. E. (2004) . "Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojisi Derneği .
@article{article, author={RAHMİ ERTAN ANLI}, title={Farklı Şarap İşleme Yöntemlerinin Kalecik Karası Şarabının Fenol Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi}, journal={Gıda Teknolojisi Derneği}, year=2004}