Y. S. Velioğlu And L. Ekici, "Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.2, pp.213-222, 2005
Velioğlu, Y. S. And Ekici, L. 2005. Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.2 , 213-222.
Velioğlu, Y. S., & Ekici, L., (2005). Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.2, 213-222.
Velioğlu, YAKUP, And Lütfiye Ekici. "Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.2, 213-222, 2005
Velioğlu, YAKUP S. And Ekici, Lütfiye. "Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.2, pp.213-222, 2005
Velioğlu, Y. S. And Ekici, L. (2005) . "Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.2, pp.213-222.
@article{article, author={YAKUP SEDAT VELİOĞLU And author={Lütfiye Ekici}, title={Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri}, journal={Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2005, pages={213-222} }