S. TÜRKSOY Et Al. , "Bisküvi Formülasyonunda Elma ve Kayısı Liflerinin Kullanım Olanakları," 11. Gıda kongresi , Turkey, 2012
TÜRKSOY, S. Et Al. 2012. Bisküvi Formülasyonunda Elma ve Kayısı Liflerinin Kullanım Olanakları. 11. Gıda kongresi , (Turkey).
TÜRKSOY, S., ÖZKAYA, B., & ÖZKAYA, A. H., (2012). Bisküvi Formülasyonunda Elma ve Kayısı Liflerinin Kullanım Olanakları . 11. Gıda kongresi, Turkey
TÜRKSOY, SEÇİL, BERRİN ÖZKAYA, And AHMET HAZIM ÖZKAYA. "Bisküvi Formülasyonunda Elma ve Kayısı Liflerinin Kullanım Olanakları," 11. Gıda kongresi, Turkey, 2012
TÜRKSOY, SEÇİL Et Al. "Bisküvi Formülasyonunda Elma ve Kayısı Liflerinin Kullanım Olanakları." 11. Gıda kongresi , Turkey, 2012
TÜRKSOY, S. ÖZKAYA, B. And ÖZKAYA, A. H. (2012) . "Bisküvi Formülasyonunda Elma ve Kayısı Liflerinin Kullanım Olanakları." 11. Gıda kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEÇİL TÜRKSOY Et Al. }, title={Bisküvi Formülasyonunda Elma ve Kayısı Liflerinin Kullanım Olanakları}, congress name={11. Gıda kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}