Ş. ÖZTÜRKOĞLU Et Al. , "Beyaz Peynir Üretiminde HACCP Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları Uygulaması ve Listeria innocua Kontrolü," Türkiye 8. Gıda Kongresi. , Bursa, Turkey, 2004
ÖZTÜRKOĞLU, Ş. Et Al. 2004. Beyaz Peynir Üretiminde HACCP Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları Uygulaması ve Listeria innocua Kontrolü. Türkiye 8. Gıda Kongresi. , (Bursa, Turkey).
ÖZTÜRKOĞLU, Ş., GÜRAKAN, C., & ALPAS, H., (2004). Beyaz Peynir Üretiminde HACCP Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları Uygulaması ve Listeria innocua Kontrolü . Türkiye 8. Gıda Kongresi., Bursa, Turkey
ÖZTÜRKOĞLU, ŞEBNEM, CANDAN GÜRAKAN, And HAMİ ALPAS. "Beyaz Peynir Üretiminde HACCP Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları Uygulaması ve Listeria innocua Kontrolü," Türkiye 8. Gıda Kongresi., Bursa, Turkey, 2004
ÖZTÜRKOĞLU, ŞEBNEM Et Al. "Beyaz Peynir Üretiminde HACCP Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları Uygulaması ve Listeria innocua Kontrolü." Türkiye 8. Gıda Kongresi. , Bursa, Turkey, 2004
ÖZTÜRKOĞLU, Ş. GÜRAKAN, C. And ALPAS, H. (2004) . "Beyaz Peynir Üretiminde HACCP Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları Uygulaması ve Listeria innocua Kontrolü." Türkiye 8. Gıda Kongresi. , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEBNEM BUDAK Et Al. }, title={Beyaz Peynir Üretiminde HACCP Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları Uygulaması ve Listeria innocua Kontrolü}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi.}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}}