A. GÜRSOY Et Al. , "Yağ İçeriği Azaltılmış Beyaz Peynir Üretiminde Isıl İşlem Uygulanan L helveticus ve L bulgaricus Kültürlerinin Kullanımı Gıda 26 5 375 383," Gıda , vol.26, no.5, pp.375-383, 2001
GÜRSOY, A. Et Al. 2001. Yağ İçeriği Azaltılmış Beyaz Peynir Üretiminde Isıl İşlem Uygulanan L helveticus ve L bulgaricus Kültürlerinin Kullanımı Gıda 26 5 375 383. Gıda , vol.26, no.5 , 375-383.
GÜRSOY, A., ŞENEL, E., GÜRSEL KIRAL, Z. A., Deveci, O., Karademir, E., & Yaman, Ş., (2001). Yağ İçeriği Azaltılmış Beyaz Peynir Üretiminde Isıl İşlem Uygulanan L helveticus ve L bulgaricus Kültürlerinin Kullanımı Gıda 26 5 375 383. Gıda , vol.26, no.5, 375-383.
GÜRSOY, AYŞA Et Al. "Yağ İçeriği Azaltılmış Beyaz Peynir Üretiminde Isıl İşlem Uygulanan L helveticus ve L bulgaricus Kültürlerinin Kullanımı Gıda 26 5 375 383," Gıda , vol.26, no.5, 375-383, 2001
GÜRSOY, AYŞA Et Al. "Yağ İçeriği Azaltılmış Beyaz Peynir Üretiminde Isıl İşlem Uygulanan L helveticus ve L bulgaricus Kültürlerinin Kullanımı Gıda 26 5 375 383." Gıda , vol.26, no.5, pp.375-383, 2001
GÜRSOY, A. Et Al. (2001) . "Yağ İçeriği Azaltılmış Beyaz Peynir Üretiminde Isıl İşlem Uygulanan L helveticus ve L bulgaricus Kültürlerinin Kullanımı Gıda 26 5 375 383." Gıda , vol.26, no.5, pp.375-383.
@article{article, author={AYŞA GÜRSOY Et Al. }, title={Yağ İçeriği Azaltılmış Beyaz Peynir Üretiminde Isıl İşlem Uygulanan L helveticus ve L bulgaricus Kültürlerinin Kullanımı Gıda 26 5 375 383}, journal={Gıda}, year=2001, pages={375-383} }