Y. GÜÇER Et Al. , "Şarapların Aroma Profili Üzerine Üzüm Çeşidi ve Proses Koşullarının Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
GÜÇER, Y. Et Al. 2016. Şarapların Aroma Profili Üzerine Üzüm Çeşidi ve Proses Koşullarının Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
GÜÇER, Y., POYRAZOĞLU, E. S., & GÜLEÇ, H. A., (2016). Şarapların Aroma Profili Üzerine Üzüm Çeşidi ve Proses Koşullarının Etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
GÜÇER, YALÇIN, ENDER SİNAN POYRAZOĞLU, And HACI ALİ GÜLEÇ. "Şarapların Aroma Profili Üzerine Üzüm Çeşidi ve Proses Koşullarının Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
GÜÇER, YALÇIN Et Al. "Şarapların Aroma Profili Üzerine Üzüm Çeşidi ve Proses Koşullarının Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
GÜÇER, Y. POYRAZOĞLU, E. S. And GÜLEÇ, H. A. (2016) . "Şarapların Aroma Profili Üzerine Üzüm Çeşidi ve Proses Koşullarının Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YALÇIN GÜÇER Et Al. }, title={Şarapların Aroma Profili Üzerine Üzüm Çeşidi ve Proses Koşullarının Etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}