U. T. ŞİRELİ Et Al. , "Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella," Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics , vol.2, no.1, pp.17-2, 2015
ŞİRELİ, U. T. Et Al. 2015. Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella. Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics , vol.2, no.1 , 17-2.
ŞİRELİ, U. T., İPLİKÇİOĞLU ÇİL, G., & OZANSOY, G., (2015). Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella. Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics , vol.2, no.1, 17-2.
ŞİRELİ, UFUK, GÜZİN İPLİKÇİOĞLU ARAL, And GÖRKEM OZANSOY. "Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella," Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics , vol.2, no.1, 17-2, 2015
ŞİRELİ, UFUK T. Et Al. "Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella." Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics , vol.2, no.1, pp.17-2, 2015
ŞİRELİ, U. T. İPLİKÇİOĞLU ÇİL, G. And OZANSOY, G. (2015) . "Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella." Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics , vol.2, no.1, pp.17-2.
@article{article, author={UFUK TANSEL ŞİRELİ Et Al. }, title={Gıda Güvenliğinde Bir Tehdit Salmonella}, journal={Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics}, year=2015, pages={17-2} }