Y. DENLİ And R. E. ANLI, "Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu," Gıda Teknolojisi Derneği , pp.323-327, 1988
DENLİ, Y. And ANLI, R. E. 1988. Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. Gıda Teknolojisi Derneği , 323-327.
DENLİ, Y., & ANLI, R. E., (1988). Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. Gıda Teknolojisi Derneği , 323-327.
DENLİ, YÜKSEL, And RAHMİ ERTAN ANLI. "Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu," Gıda Teknolojisi Derneği , 323-327, 1988
DENLİ, YÜKSEL And ANLI, RAHMİ E. . "Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu." Gıda Teknolojisi Derneği , pp.323-327, 1988
DENLİ, Y. And ANLI, R. E. (1988) . "Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu." Gıda Teknolojisi Derneği , pp.323-327.
@article{article, author={YÜKSEL DENLİ And author={RAHMİ ERTAN ANLI}, title={Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu}, journal={Gıda Teknolojisi Derneği}, year=1988, pages={323-327} }