B. ÖZKAYA And h. özkaya, "Mısır katkılı unların teknolojik özelliklerine vital gluten ve SSL nin Na Stearoyl 2 Lactilate etkileri," gıda dergisi , 1992
ÖZKAYA, B. And özkaya, h. 1992. Mısır katkılı unların teknolojik özelliklerine vital gluten ve SSL nin Na Stearoyl 2 Lactilate etkileri. gıda dergisi .
ÖZKAYA, B., & özkaya, h., (1992). Mısır katkılı unların teknolojik özelliklerine vital gluten ve SSL nin Na Stearoyl 2 Lactilate etkileri. gıda dergisi .
ÖZKAYA, BERRİN, And hazım özkaya. "Mısır katkılı unların teknolojik özelliklerine vital gluten ve SSL nin Na Stearoyl 2 Lactilate etkileri," gıda dergisi , 1992
ÖZKAYA, BERRİN And özkaya, hazım. "Mısır katkılı unların teknolojik özelliklerine vital gluten ve SSL nin Na Stearoyl 2 Lactilate etkileri." gıda dergisi , 1992
ÖZKAYA, B. And özkaya, h. (1992) . "Mısır katkılı unların teknolojik özelliklerine vital gluten ve SSL nin Na Stearoyl 2 Lactilate etkileri." gıda dergisi .
@article{article, author={BERRİN ÖZKAYA And author={hazım özkaya}, title={Mısır katkılı unların teknolojik özelliklerine vital gluten ve SSL nin Na Stearoyl 2 Lactilate etkileri}, journal={gıda dergisi}, year=1992}