E. İNAN Et Al. , "Farklı Alüminyum Folyolarda Fırınlanan Et Türlerinin Tüketimi: Alüminyum Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, no.2, pp.137-144, 2017
İNAN, E. Et Al. 2017. Farklı Alüminyum Folyolarda Fırınlanan Et Türlerinin Tüketimi: Alüminyum Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, no.2 , 137-144.
İNAN, E., GÜLEÇ, A., & AYAZ, A., (2017). Farklı Alüminyum Folyolarda Fırınlanan Et Türlerinin Tüketimi: Alüminyum Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, no.2, 137-144.
İNAN, ELİF, ATİLA GÜLEÇ, And AYLİN AYAZ. "Farklı Alüminyum Folyolarda Fırınlanan Et Türlerinin Tüketimi: Alüminyum Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, no.2, 137-144, 2017
İNAN, ELİF Et Al. "Farklı Alüminyum Folyolarda Fırınlanan Et Türlerinin Tüketimi: Alüminyum Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, no.2, pp.137-144, 2017
İNAN, E. GÜLEÇ, A. And AYAZ, A. (2017) . "Farklı Alüminyum Folyolarda Fırınlanan Et Türlerinin Tüketimi: Alüminyum Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, no.2, pp.137-144.
@article{article, author={ELİF İNAN Et Al. }, title={Farklı Alüminyum Folyolarda Fırınlanan Et Türlerinin Tüketimi: Alüminyum Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2017, pages={137-144} }