Ö. ŞAKIYAN DEMİRKOL Et Al. , "Farklı fırınlarda pişirilen ve farklı formülasyonlara sahip keklerin gözeneklilik ve gözenek boyutu dağılımlarının görüntü analiz yöntemi ile incelenmesi," Gıda , vol.33, no.5, pp.213-223, 2008
ŞAKIYAN DEMİRKOL, Ö. Et Al. 2008. Farklı fırınlarda pişirilen ve farklı formülasyonlara sahip keklerin gözeneklilik ve gözenek boyutu dağılımlarının görüntü analiz yöntemi ile incelenmesi. Gıda , vol.33, no.5 , 213-223.
ŞAKIYAN DEMİRKOL, Ö., ŞUMNU, G., & ŞAHİN, S., (2008). Farklı fırınlarda pişirilen ve farklı formülasyonlara sahip keklerin gözeneklilik ve gözenek boyutu dağılımlarının görüntü analiz yöntemi ile incelenmesi. Gıda , vol.33, no.5, 213-223.
ŞAKIYAN DEMİRKOL, ÖZGE, GÜLÜM ŞUMNU, And SERPİL ŞAHİN. "Farklı fırınlarda pişirilen ve farklı formülasyonlara sahip keklerin gözeneklilik ve gözenek boyutu dağılımlarının görüntü analiz yöntemi ile incelenmesi," Gıda , vol.33, no.5, 213-223, 2008
ŞAKIYAN DEMİRKOL, ÖZGE Ş. Et Al. "Farklı fırınlarda pişirilen ve farklı formülasyonlara sahip keklerin gözeneklilik ve gözenek boyutu dağılımlarının görüntü analiz yöntemi ile incelenmesi." Gıda , vol.33, no.5, pp.213-223, 2008
ŞAKIYAN DEMİRKOL, Ö. ŞUMNU, G. And ŞAHİN, S. (2008) . "Farklı fırınlarda pişirilen ve farklı formülasyonlara sahip keklerin gözeneklilik ve gözenek boyutu dağılımlarının görüntü analiz yöntemi ile incelenmesi." Gıda , vol.33, no.5, pp.213-223.
@article{article, author={ÖZGE ŞAKIYAN DEMİRKOL Et Al. }, title={Farklı fırınlarda pişirilen ve farklı formülasyonlara sahip keklerin gözeneklilik ve gözenek boyutu dağılımlarının görüntü analiz yöntemi ile incelenmesi}, journal={Gıda}, year=2008, pages={213-223} }