A. Güleç, "Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, pp.15-23, 2020
Güleç, A. 2020. Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2 , 15-23.
Güleç, A., (2020). Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, 15-23.
Güleç, ATİLA. "Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, 15-23, 2020
Güleç, ATİLA. "Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, pp.15-23, 2020
Güleç, A. (2020) . "Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, pp.15-23.
@article{article, author={ATİLA GÜLEÇ}, title={Yetişkinlerde Konserve Balık Tüketimine Bağlı Ağır Metal Maruziyet Riskinin Değerlendirilmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2020, pages={15-23} }