B. BAUMGARTNER Et Al. , "Effect of process conditions on phytic acid content of corn bread," 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu , Girne, Cyprus (Kktc), 2018
BAUMGARTNER, B. Et Al. 2018. Effect of process conditions on phytic acid content of corn bread. 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu , (Girne, Cyprus (Kktc)).
BAUMGARTNER, B., SAKA, İ., ÖZKAYA, B., & ÖZKAYA, A. H., (2018). Effect of process conditions on phytic acid content of corn bread . 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu, Girne, Cyprus (Kktc)
BAUMGARTNER, BURCU Et Al. "Effect of process conditions on phytic acid content of corn bread," 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu, Girne, Cyprus (Kktc), 2018
BAUMGARTNER, BURCU Et Al. "Effect of process conditions on phytic acid content of corn bread." 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu , Girne, Cyprus (Kktc), 2018
BAUMGARTNER, B. Et Al. (2018) . "Effect of process conditions on phytic acid content of corn bread." 4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu , Girne, Cyprus (Kktc).
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURCU BAUMGARTNER Et Al. }, title={Effect of process conditions on phytic acid content of corn bread}, congress name={4. uluslararası Adriyatikten kafkaslara geleneksel gıdalar sempozyumu}, city={Girne}, country={Cyprus (Kktc)}, year={2018}}