H. Yardımcı And N. Ersoy, "Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı," In Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı , Ankara: Türkiye Klinikleri, 2022, pp.71-78.
Yardımcı, H. And Ersoy, N. Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı. 2022. In Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı , Türkiye Klinikleri, Ankara, 71-78.
Yardımcı, H., & Ersoy, N., (2022). Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı. Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı (pp.71-78), Ankara: Türkiye Klinikleri.
Yardımcı, HÜLYA, And Nursena Ersoy. "Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı." In Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı , 71-78. Ankara: Türkiye Klinikleri, 2022
Yardımcı, HÜLYA And Ersoy, Nursena. "Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı." Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı , Türkiye Klinikleri, 2022, pp.71-78.
Yardımcı, H. And Ersoy, N. (2022) "Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı", Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı . Ankara: Türkiye Klinikleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={HÜLYA YARDIMCI And author ={Nursena Ersoy}, chaptertitle={Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı}, booktitle={ Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı}, publisher={Türkiye Klinikleri}, city={Ankara},year={2022} }