H. B. Özer And K. Halkman, "Yoğurdun Fiziksel ve Mikrobiyolojik Özellikleri," In Yoğurt , İstanbul: Danone, 2015, pp.145-152.
Özer, H. B. And Halkman, K. Yoğurdun Fiziksel ve Mikrobiyolojik Özellikleri. 2015. In Yoğurt , Danone, İstanbul, 145-152.
Özer, H. B., & Halkman, K., (2015). Yoğurdun Fiziksel ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Yoğurt (pp.145-152), İstanbul: Danone.
Özer, HAMDİ, And Kadir Halkman. "Yoğurdun Fiziksel ve Mikrobiyolojik Özellikleri." In Yoğurt , 145-152. İstanbul: Danone, 2015
Özer, HAMDİ B. And Halkman, Kadir. "Yoğurdun Fiziksel ve Mikrobiyolojik Özellikleri." Yoğurt , Danone, 2015, pp.145-152.
Özer, H. B. And Halkman, K. (2015) "Yoğurdun Fiziksel ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Yoğurt . İstanbul: Danone.
@bookchapter{bookchapter, author ={HAMDİ BARBAROS ÖZER And author ={Kadir Halkman}, chaptertitle={Yoğurdun Fiziksel ve Mikrobiyolojik Özellikleri}, booktitle={ Yoğurt}, publisher={Danone}, city={İstanbul},year={2015} }