Z. ALÇİÇEK Et Al. , "Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss duyusal Özellikleri ve et veriminin incelenmesi," Ziraat Mühendisliği , no.352, pp.18-23, 2009
ALÇİÇEK, Z. Et Al. 2009. Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss duyusal Özellikleri ve et veriminin incelenmesi. Ziraat Mühendisliği , no.352 , 18-23.
ALÇİÇEK, Z., BEKCAN, S., & ATAR, H. H., (2009). Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss duyusal Özellikleri ve et veriminin incelenmesi. Ziraat Mühendisliği , no.352, 18-23.
ALÇİÇEK, ZAYDE, SÜLEYMAN BEKCAN, And HASAN HÜSEYİN ATAR. "Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss duyusal Özellikleri ve et veriminin incelenmesi," Ziraat Mühendisliği , no.352, 18-23, 2009
ALÇİÇEK, ZAYDE Et Al. "Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss duyusal Özellikleri ve et veriminin incelenmesi." Ziraat Mühendisliği , no.352, pp.18-23, 2009
ALÇİÇEK, Z. BEKCAN, S. And ATAR, H. H. (2009) . "Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss duyusal Özellikleri ve et veriminin incelenmesi." Ziraat Mühendisliği , no.352, pp.18-23.
@article{article, author={ZAYDE ALÇİÇEK Et Al. }, title={Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss duyusal Özellikleri ve et veriminin incelenmesi}, journal={Ziraat Mühendisliği}, year=2009, pages={18-23} }