Y. Münevver Et Al. , "Bakteriyosin üreten Lactobacillus brevis in Beyaz peynir yapımı ve olgunlaşması aşamalarında Staphylococcus aureus gelişimi üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
Münevver, Y. Et Al. 2012. Bakteriyosin üreten Lactobacillus brevis in Beyaz peynir yapımı ve olgunlaşması aşamalarında Staphylococcus aureus gelişimi üzerine etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Turkey).
Münevver, Y., Gönül, S., TABAN, B., AYTAÇ, S. A., ÖZER, H. B., Gürsoy, A., ... AKÇELİK, M.(2012). Bakteriyosin üreten Lactobacillus brevis in Beyaz peynir yapımı ve olgunlaşması aşamalarında Staphylococcus aureus gelişimi üzerine etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey
Münevver, Yücebay Et Al. "Bakteriyosin üreten Lactobacillus brevis in Beyaz peynir yapımı ve olgunlaşması aşamalarında Staphylococcus aureus gelişimi üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012
Münevver, Yücebay Et Al. "Bakteriyosin üreten Lactobacillus brevis in Beyaz peynir yapımı ve olgunlaşması aşamalarında Staphylococcus aureus gelişimi üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
Münevver, Y. Et Al. (2012) . "Bakteriyosin üreten Lactobacillus brevis in Beyaz peynir yapımı ve olgunlaşması aşamalarında Staphylococcus aureus gelişimi üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yücebay Münevver Et Al. }, title={Bakteriyosin üreten Lactobacillus brevis in Beyaz peynir yapımı ve olgunlaşması aşamalarında Staphylococcus aureus gelişimi üzerine etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}