C. KOÇAK Et Al. , "Beyaz Peynirde Titrasyon Asitliğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma," Gıda , vol.13, no.5, pp.337-339, 1988
KOÇAK, C. Et Al. 1988. Beyaz Peynirde Titrasyon Asitliğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. Gıda , vol.13, no.5 , 337-339.
KOÇAK, C., GÜRSEL KIRAL, Z. A., & GÜRSOY, A., (1988). Beyaz Peynirde Titrasyon Asitliğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. Gıda , vol.13, no.5, 337-339.
KOÇAK, CELALETTİN, ZÜBEYDE ASUMAN GÜRSEL KIRAL, And AYŞA GÜRSOY. "Beyaz Peynirde Titrasyon Asitliğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma," Gıda , vol.13, no.5, 337-339, 1988
KOÇAK, CELALETTİN Et Al. "Beyaz Peynirde Titrasyon Asitliğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma." Gıda , vol.13, no.5, pp.337-339, 1988
KOÇAK, C. GÜRSEL KIRAL, Z. A. And GÜRSOY, A. (1988) . "Beyaz Peynirde Titrasyon Asitliğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma." Gıda , vol.13, no.5, pp.337-339.
@article{article, author={CELALETTİN KOÇAK Et Al. }, title={Beyaz Peynirde Titrasyon Asitliğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma}, journal={Gıda}, year=1988, pages={337-339} }