G. HAKLI And F. P. ÇAKIROĞLU, "Toplu Yemek Üreten İşletme Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi," DBHAD Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.25-35, 2014
HAKLI, G. And ÇAKIROĞLU, F. P. 2014. Toplu Yemek Üreten İşletme Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi. DBHAD Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1 , 25-35.
HAKLI, G., & ÇAKIROĞLU, F. P., (2014). Toplu Yemek Üreten İşletme Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi. DBHAD Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, 25-35.
HAKLI, GÜLPERİ, And FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU. "Toplu Yemek Üreten İşletme Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi," DBHAD Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, 25-35, 2014
HAKLI, GÜLPERİ And ÇAKIROĞLU, FUNDA P. . "Toplu Yemek Üreten İşletme Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi." DBHAD Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.25-35, 2014
HAKLI, G. And ÇAKIROĞLU, F. P. (2014) . "Toplu Yemek Üreten İşletme Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi." DBHAD Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.25-35.
@article{article, author={GÜLPERİ HAKLI And author={FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU}, title={Toplu Yemek Üreten İşletme Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi}, journal={DBHAD Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi}, year=2014, pages={25-35} }