N. ÇETİN, "Kurutma Koşullarının Elma ve Portakalda Renk Özelliklerine Etkisi," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.17, pp.463-470, 2019
ÇETİN, N. 2019. Kurutma Koşullarının Elma ve Portakalda Renk Özelliklerine Etkisi. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.17 , 463-470.
ÇETİN, N., (2019). Kurutma Koşullarının Elma ve Portakalda Renk Özelliklerine Etkisi. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.17, 463-470.
ÇETİN, NECATİ. "Kurutma Koşullarının Elma ve Portakalda Renk Özelliklerine Etkisi," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.17, 463-470, 2019
ÇETİN, NECATİ. "Kurutma Koşullarının Elma ve Portakalda Renk Özelliklerine Etkisi." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.17, pp.463-470, 2019
ÇETİN, N. (2019) . "Kurutma Koşullarının Elma ve Portakalda Renk Özelliklerine Etkisi." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.17, pp.463-470.
@article{article, author={NECATİ ÇETİN}, title={Kurutma Koşullarının Elma ve Portakalda Renk Özelliklerine Etkisi}, journal={Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2019, pages={463-470} }