H. C. AKAL Et Al. , "Peyniraltı suyu ve transglutaminaz enzimi kullanımının ayranın reolojik özellikleri üzerine etkisi," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2017
AKAL, H. C. Et Al. 2017. Peyniraltı suyu ve transglutaminaz enzimi kullanımının ayranın reolojik özellikleri üzerine etkisi. 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Turkey).
AKAL, H. C., KOÇAK, C., TÜRKMEN, N., & ÖZER, H. B., (2017). Peyniraltı suyu ve transglutaminaz enzimi kullanımının ayranın reolojik özellikleri üzerine etkisi . 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey
AKAL, HAVVA Et Al. "Peyniraltı suyu ve transglutaminaz enzimi kullanımının ayranın reolojik özellikleri üzerine etkisi," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Turkey, 2017
AKAL, HAVVA C. Et Al. "Peyniraltı suyu ve transglutaminaz enzimi kullanımının ayranın reolojik özellikleri üzerine etkisi." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey, 2017
AKAL, H. C. Et Al. (2017) . "Peyniraltı suyu ve transglutaminaz enzimi kullanımının ayranın reolojik özellikleri üzerine etkisi." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN Et Al. }, title={Peyniraltı suyu ve transglutaminaz enzimi kullanımının ayranın reolojik özellikleri üzerine etkisi}, congress name={1. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}