E. ÇARKCIOĞLU Et Al. , "Tavuk etinden pastırma aromalı cips üretimi," 3. ULUSLARASI BEYAZ ET KONGRESİ , Turkey, pp.285-287, 2015
ÇARKCIOĞLU, E. Et Al. 2015. Tavuk etinden pastırma aromalı cips üretimi. 3. ULUSLARASI BEYAZ ET KONGRESİ , (Turkey), 285-287.
ÇARKCIOĞLU, E., EFECİOĞLU, R., BURÇİN, T., SARUKAN, A., AKTEPE, Y., & CANDOĞAN, K., (2015). Tavuk etinden pastırma aromalı cips üretimi . 3. ULUSLARASI BEYAZ ET KONGRESİ (pp.285-287). , Turkey
ÇARKCIOĞLU, EMİNE Et Al. "Tavuk etinden pastırma aromalı cips üretimi," 3. ULUSLARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Turkey, 2015
ÇARKCIOĞLU, EMİNE Et Al. "Tavuk etinden pastırma aromalı cips üretimi." 3. ULUSLARASI BEYAZ ET KONGRESİ , Turkey, pp.285-287, 2015
ÇARKCIOĞLU, E. Et Al. (2015) . "Tavuk etinden pastırma aromalı cips üretimi." 3. ULUSLARASI BEYAZ ET KONGRESİ , Turkey, pp.285-287.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE ÇARKCIOĞLU Et Al. }, title={Tavuk etinden pastırma aromalı cips üretimi}, congress name={3. ULUSLARASI BEYAZ ET KONGRESİ}, city={}, country={Turkey}, year={2015}, pages={285-287} }