B. ÖZKAYA Et Al. , "Erişte Kalitesine Kurutma İşlemlerinin Etkileri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2004
ÖZKAYA, B. Et Al. 2004. Erişte Kalitesine Kurutma İşlemlerinin Etkileri. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
ÖZKAYA, B., ÖZKAYA, H., BAYRAK, H., & GÖKPINAR, F., (2004). Erişte Kalitesine Kurutma İşlemlerinin Etkileri . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
ÖZKAYA, BERRİN Et Al. "Erişte Kalitesine Kurutma İşlemlerinin Etkileri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2004
ÖZKAYA, BERRİN Et Al. "Erişte Kalitesine Kurutma İşlemlerinin Etkileri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2004
ÖZKAYA, B. Et Al. (2004) . "Erişte Kalitesine Kurutma İşlemlerinin Etkileri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERRİN ÖZKAYA Et Al. }, title={Erişte Kalitesine Kurutma İşlemlerinin Etkileri}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2004}}