M. Özgür And A. UÇAR, "Effect of D-Allulose Use as a Sugar Substitute on Some Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cakes Şeker İkamesi Olarak D-Alüloz Kullanımının Keklerin Bazı Fizikokimyasal, Dokusal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Akademik Gida , vol.21, no.3, pp.220-232, 2023
Özgür, M. And UÇAR, A. 2023. Effect of D-Allulose Use as a Sugar Substitute on Some Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cakes Şeker İkamesi Olarak D-Alüloz Kullanımının Keklerin Bazı Fizikokimyasal, Dokusal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. Akademik Gida , vol.21, no.3 , 220-232.
Özgür, M., & UÇAR, A., (2023). Effect of D-Allulose Use as a Sugar Substitute on Some Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cakes Şeker İkamesi Olarak D-Alüloz Kullanımının Keklerin Bazı Fizikokimyasal, Dokusal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. Akademik Gida , vol.21, no.3, 220-232.
Özgür, Mustafa, And ASLI UÇAR. "Effect of D-Allulose Use as a Sugar Substitute on Some Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cakes Şeker İkamesi Olarak D-Alüloz Kullanımının Keklerin Bazı Fizikokimyasal, Dokusal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Akademik Gida , vol.21, no.3, 220-232, 2023
Özgür, Mustafa And UÇAR, ASLI. "Effect of D-Allulose Use as a Sugar Substitute on Some Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cakes Şeker İkamesi Olarak D-Alüloz Kullanımının Keklerin Bazı Fizikokimyasal, Dokusal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Akademik Gida , vol.21, no.3, pp.220-232, 2023
Özgür, M. And UÇAR, A. (2023) . "Effect of D-Allulose Use as a Sugar Substitute on Some Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cakes Şeker İkamesi Olarak D-Alüloz Kullanımının Keklerin Bazı Fizikokimyasal, Dokusal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Akademik Gida , vol.21, no.3, pp.220-232.
@article{article, author={Mustafa Özgür And author={ASLI UÇAR}, title={Effect of D-Allulose Use as a Sugar Substitute on Some Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cakes Şeker İkamesi Olarak D-Alüloz Kullanımının Keklerin Bazı Fizikokimyasal, Dokusal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Akademik Gida}, year=2023, pages={220-232} }