N. ARTIK Et Al. , "Domates Salçası Üretiminde HACCP Uygulaması," In Domates ve Domates Ürünleri , Sidas Medya, 2013, pp.61-163.
ARTIK, N. Et Al. Domates Salçası Üretiminde HACCP Uygulaması. 2013. In Domates ve Domates Ürünleri , Sidas Medya, 61-163.
ARTIK, N., KONAR, N., & POYRAZOĞLU, E. S., (2013). Domates Salçası Üretiminde HACCP Uygulaması. Domates ve Domates Ürünleri (pp.61-163), Sidas Medya.
ARTIK, NEVZAT, NEVZAT KONAR, And ENDER SİNAN POYRAZOĞLU. "Domates Salçası Üretiminde HACCP Uygulaması." In Domates ve Domates Ürünleri , 61-163. Sidas Medya, 2013
ARTIK, NEVZAT Et Al. "Domates Salçası Üretiminde HACCP Uygulaması." Domates ve Domates Ürünleri , Sidas Medya, 2013, pp.61-163.
ARTIK, N. KONAR, N. And POYRAZOĞLU, E. S. (2013) "Domates Salçası Üretiminde HACCP Uygulaması", Domates ve Domates Ürünleri . Sidas Medya.
@bookchapter{bookchapter, author ={NEVZAT ARTIK Et Al. }, chaptertitle={Domates Salçası Üretiminde HACCP Uygulaması}, booktitle={ Domates ve Domates Ürünleri}, publisher={Sidas Medya}, city={},year={2013} }