B. ÖZKAYA Et Al. , "Unun Ekmeklik Kalitesini Etkileyen Bazı Faktörler Arasındaki İlişkilerin Kovaryans seçimli Model ile Belirlenmesi," Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi. , Turkey, 2002
ÖZKAYA, B. Et Al. 2002. Unun Ekmeklik Kalitesini Etkileyen Bazı Faktörler Arasındaki İlişkilerin Kovaryans seçimli Model ile Belirlenmesi. Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi. , (Turkey).
ÖZKAYA, B., BAYRAK, H., & GÖKPINAR, F., (2002). Unun Ekmeklik Kalitesini Etkileyen Bazı Faktörler Arasındaki İlişkilerin Kovaryans seçimli Model ile Belirlenmesi . Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi., Turkey
ÖZKAYA, BERRİN, HÜLYA BAYRAK, And FİKRİ GÖKPINAR. "Unun Ekmeklik Kalitesini Etkileyen Bazı Faktörler Arasındaki İlişkilerin Kovaryans seçimli Model ile Belirlenmesi," Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi., Turkey, 2002
ÖZKAYA, BERRİN Et Al. "Unun Ekmeklik Kalitesini Etkileyen Bazı Faktörler Arasındaki İlişkilerin Kovaryans seçimli Model ile Belirlenmesi." Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi. , Turkey, 2002
ÖZKAYA, B. BAYRAK, H. And GÖKPINAR, F. (2002) . "Unun Ekmeklik Kalitesini Etkileyen Bazı Faktörler Arasındaki İlişkilerin Kovaryans seçimli Model ile Belirlenmesi." Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi. , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERRİN ÖZKAYA Et Al. }, title={Unun Ekmeklik Kalitesini Etkileyen Bazı Faktörler Arasındaki İlişkilerin Kovaryans seçimli Model ile Belirlenmesi}, congress name={Hububat 2002. Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi.}, city={}, country={Turkey}, year={2002}}