Z. Ayvaz Et Al. , "Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss Duyusal Özellikleri ve Et Veriminin İncelenmesi," Ziraat Mühendisliği , no.352, pp.18-23, 2009
Ayvaz, Z. Et Al. 2009. Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss Duyusal Özellikleri ve Et Veriminin İncelenmesi. Ziraat Mühendisliği , no.352 , 18-23.
Ayvaz, Z., Bekcan, S., & Atar, H. H., (2009). Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss Duyusal Özellikleri ve Et Veriminin İncelenmesi. Ziraat Mühendisliği , no.352, 18-23.
Ayvaz, Zayde, SÜLEYMAN BEKCAN, And HASAN HÜSEYİN ATAR. "Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss Duyusal Özellikleri ve Et Veriminin İncelenmesi," Ziraat Mühendisliği , no.352, 18-23, 2009
Ayvaz, Zayde Et Al. "Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss Duyusal Özellikleri ve Et Veriminin İncelenmesi." Ziraat Mühendisliği , no.352, pp.18-23, 2009
Ayvaz, Z. Bekcan, S. And Atar, H. H. (2009) . "Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss Duyusal Özellikleri ve Et Veriminin İncelenmesi." Ziraat Mühendisliği , no.352, pp.18-23.
@article{article, author={Zayde Ayvaz Et Al. }, title={Farklı Tuz Oranları ile Sıvı Tütsülenmiş Alabalıkların Oncorhyncus mykiss Duyusal Özellikleri ve Et Veriminin İncelenmesi}, journal={Ziraat Mühendisliği}, year=2009, pages={18-23} }