B. GÜLÇUBUK And L. Sevimli, "Kırmızı Et ve Ürünlerinde Tüketicilerin Satın Alma TercihlerindeEtkili Olan Faktörler," Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2, pp.25-33, 2018
GÜLÇUBUK, B. And Sevimli, L. 2018. Kırmızı Et ve Ürünlerinde Tüketicilerin Satın Alma TercihlerindeEtkili Olan Faktörler. Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2 , 25-33.
GÜLÇUBUK, B., & Sevimli, L., (2018). Kırmızı Et ve Ürünlerinde Tüketicilerin Satın Alma TercihlerindeEtkili Olan Faktörler. Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2, 25-33.
GÜLÇUBUK, BÜLENT, And Levent Sevimli. "Kırmızı Et ve Ürünlerinde Tüketicilerin Satın Alma TercihlerindeEtkili Olan Faktörler," Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2, 25-33, 2018
GÜLÇUBUK, BÜLENT And Sevimli, Levent. "Kırmızı Et ve Ürünlerinde Tüketicilerin Satın Alma TercihlerindeEtkili Olan Faktörler." Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2, pp.25-33, 2018
GÜLÇUBUK, B. And Sevimli, L. (2018) . "Kırmızı Et ve Ürünlerinde Tüketicilerin Satın Alma TercihlerindeEtkili Olan Faktörler." Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2, pp.25-33.
@article{article, author={BÜLENT GÜLÇUBUK And author={Levent Sevimli}, title={Kırmızı Et ve Ürünlerinde Tüketicilerin Satın Alma TercihlerindeEtkili Olan Faktörler}, journal={Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi}, year=2018, pages={25-33} }