A. L. COŞKUN Et Al. , "Farklı kükürtleme yöntemlerinin ve depolama sıcaklıklarının kuru kayısıların renkleri üzerine etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Turkey, 2008
COŞKUN, A. L. Et Al. 2008. Farklı kükürtleme yöntemlerinin ve depolama sıcaklıklarının kuru kayısıların renkleri üzerine etkisi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Turkey).
COŞKUN, A. L., TÜRKYILMAZ, M., TURFAN, Ö., YEMİŞ, O., ASMA, B. M., ÖZTÜRK, K., ... ÖZKAN, M.(2008). Farklı kükürtleme yöntemlerinin ve depolama sıcaklıklarının kuru kayısıların renkleri üzerine etkisi . Türkiye 10. Gıda Kongresi, Turkey
COŞKUN, ALİ Et Al. "Farklı kükürtleme yöntemlerinin ve depolama sıcaklıklarının kuru kayısıların renkleri üzerine etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Turkey, 2008
COŞKUN, ALİ L. Et Al. "Farklı kükürtleme yöntemlerinin ve depolama sıcaklıklarının kuru kayısıların renkleri üzerine etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Turkey, 2008
COŞKUN, A. L. Et Al. (2008) . "Farklı kükürtleme yöntemlerinin ve depolama sıcaklıklarının kuru kayısıların renkleri üzerine etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİ LEVENT COŞKUN Et Al. }, title={Farklı kükürtleme yöntemlerinin ve depolama sıcaklıklarının kuru kayısıların renkleri üzerine etkisi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2008}}