S. KÜÇÜKERSAN Et Al. , "Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler," In Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi , Ankara: Pozitif matbaacılık, 2002, pp.1-11.
KÜÇÜKERSAN, S. Et Al. Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler. 2002. In Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi , Pozitif matbaacılık, Ankara, 1-11.
KÜÇÜKERSAN, S., ERGÜN, A., KÜÇÜKERSAN, M. K., YILDIZ, G., YALÇIN, S., ÇOLPAN, İ., ... ŞEHU, A.(2002). Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler. Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi (pp.1-11), Ankara: Pozitif matbaacılık.
KÜÇÜKERSAN, SEHER Et Al. "Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler." In Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi , 1-11. Ankara: Pozitif matbaacılık, 2002
KÜÇÜKERSAN, SEHER Et Al. "Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler." Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi , Pozitif matbaacılık, 2002, pp.1-11.
KÜÇÜKERSAN, S. Et Al. (2002) "Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler", Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi . Ankara: Pozitif matbaacılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={SEHER KÜÇÜKERSAN Et Al. }, chaptertitle={Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler}, booktitle={ Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi}, publisher={Pozitif matbaacılık}, city={Ankara},year={2002} }