N. Kaptan Et Al. , "İnkübasyon Sıcaklığının Kefirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi," Gıda , vol.15, no.5, pp.291-298, 1990
Kaptan, N. Et Al. 1990. İnkübasyon Sıcaklığının Kefirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi. Gıda , vol.15, no.5 , 291-298.
Kaptan, N., GÜRSEL KIRAL, Z. A., & GÜRSOY, A., (1990). İnkübasyon Sıcaklığının Kefirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi. Gıda , vol.15, no.5, 291-298.
Kaptan, Nesrin, ZÜBEYDE ASUMAN GÜRSEL KIRAL, And AYŞA GÜRSOY. "İnkübasyon Sıcaklığının Kefirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi," Gıda , vol.15, no.5, 291-298, 1990
Kaptan, Nesrin Et Al. "İnkübasyon Sıcaklığının Kefirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi." Gıda , vol.15, no.5, pp.291-298, 1990
Kaptan, N. GÜRSEL KIRAL, Z. A. And GÜRSOY, A. (1990) . "İnkübasyon Sıcaklığının Kefirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi." Gıda , vol.15, no.5, pp.291-298.
@article{article, author={Nesrin Kaptan Et Al. }, title={İnkübasyon Sıcaklığının Kefirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi}, journal={Gıda}, year=1990, pages={291-298} }