Ö. KÜPLÜLÜ Et Al. , "Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Kanser İlişkisi," In Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi , Ankara: TÜRKİYE KLİNİKLERİ, 2019, pp.59-68.
KÜPLÜLÜ, Ö. Et Al. Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Kanser İlişkisi. 2019. In Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi , TÜRKİYE KLİNİKLERİ, Ankara, 59-68.
KÜPLÜLÜ, Ö., KORKMAZ, S. D., & CENGİZ, G., (2019). Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Kanser İlişkisi. Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi (pp.59-68), Ankara: TÜRKİYE KLİNİKLERİ.
KÜPLÜLÜ, ÖZLEM, SEDA DİCLE KORKMAZ, And GÖRKEM CENGİZ. "Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Kanser İlişkisi." In Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi , 59-68. Ankara: TÜRKİYE KLİNİKLERİ, 2019
KÜPLÜLÜ, ÖZLEM Et Al. "Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Kanser İlişkisi." Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi , TÜRKİYE KLİNİKLERİ, 2019, pp.59-68.
KÜPLÜLÜ, Ö. KORKMAZ, S. D. And CENGİZ, G. (2019) "Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Kanser İlişkisi", Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi . Ankara: TÜRKİYE KLİNİKLERİ.
@bookchapter{bookchapter, author ={ÖZLEM KÜPLÜLÜ Et Al. }, chaptertitle={Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Kanser İlişkisi}, booktitle={ Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi}, publisher={TÜRKİYE KLİNİKLERİ}, city={Ankara},year={2019} }