A. ERGÜN Et Al. , "Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler," In Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi , Ankara: Pozitif matbaacılık, 2004, pp.1-11.
ERGÜN, A. Et Al. Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler. 2004. In Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi , Pozitif matbaacılık, Ankara, 1-11.
ERGÜN, A., KÜÇÜKERSAN, M. K., KÜÇÜKERSAN, S., ŞEHU, A., ÇOLPAN, İ., YALÇIN, S., ... YILDIZ, G.(2004). Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler. Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi (pp.1-11), Ankara: Pozitif matbaacılık.
ERGÜN, AHMET Et Al. "Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler." In Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi , 1-11. Ankara: Pozitif matbaacılık, 2004
ERGÜN, AHMET Et Al. "Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler." Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi , Pozitif matbaacılık, 2004, pp.1-11.
ERGÜN, A. Et Al. (2004) "Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler", Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi . Ankara: Pozitif matbaacılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={AHMET ERGÜN Et Al. }, chaptertitle={Yemlerin Tanımı Sınıflandırılması ve Değerliliğini Etkileyen Faktörler}, booktitle={ Yemler Yem Hijyeni ve Teknolojisi}, publisher={Pozitif matbaacılık}, city={Ankara},year={2004} }