E. KEYVAN Et Al. , "Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.175-176, 2013
KEYVAN, E. Et Al. 2013. Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini. 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Antalya, Turkey), 175-176.
KEYVAN, E., ÇINAR KUL, B., BİLGEN, N., İPLİKÇİOĞLU ÇİL, G., & ŞİRELİ, U. T., (2013). Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini . 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.175-176). Antalya, Turkey
KEYVAN, ERHAN Et Al. "Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 2013
KEYVAN, ERHAN Et Al. "Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.175-176, 2013
KEYVAN, E. Et Al. (2013) . "Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.175-176.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERHAN KEYVAN Et Al. }, title={Farklı Et Ürünlerinde PCR Yöntemi İle Tür Tayini}, congress name={5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={175-176} }