H. Tahmaz Et Al. , "Bazı üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait salkım iskeletlerinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, pp.222-228, 2020
Tahmaz, H. Et Al. 2020. Bazı üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait salkım iskeletlerinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2 , 222-228.
Tahmaz, H., Yüksel Küskü, D., & Söylemezoğlu, G., (2020). Bazı üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait salkım iskeletlerinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, 222-228.
Tahmaz, HANDE, Damla Yüksel Küskü, And GÖKHAN SÖYLEMEZOĞLU. "Bazı üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait salkım iskeletlerinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, 222-228, 2020
Tahmaz, HANDE T. Et Al. "Bazı üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait salkım iskeletlerinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, pp.222-228, 2020
Tahmaz, H. Yüksel Küskü, D. And Söylemezoğlu, G. (2020) . "Bazı üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait salkım iskeletlerinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.2, pp.222-228.
@article{article, author={HANDE TAHMAZ KARAMAN Et Al. }, title={Bazı üzüm (Vitis vinifera L.) çeşitlerine ait salkım iskeletlerinin toplam fenolik bileşik ve trans-resveratrol düzeyleri}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={222-228} }