Z. AYVAZ And H. H. ATAR, "Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi Engraulis Encra-sicolus L., 1758 ‘Nin Organoleptik Karakteristiği ve Pah İçeriğinin Belirlenmesi," Ziraat Mühendisliği , no.355, pp.18-21, 2010
AYVAZ, Z. And ATAR, H. H. 2010. Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi Engraulis Encra-sicolus L., 1758 ‘Nin Organoleptik Karakteristiği ve Pah İçeriğinin Belirlenmesi. Ziraat Mühendisliği , no.355 , 18-21.
AYVAZ, Z., & ATAR, H. H., (2010). Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi Engraulis Encra-sicolus L., 1758 ‘Nin Organoleptik Karakteristiği ve Pah İçeriğinin Belirlenmesi. Ziraat Mühendisliği , no.355, 18-21.
AYVAZ, ZAYDE, And HASAN HÜSEYİN ATAR. "Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi Engraulis Encra-sicolus L., 1758 ‘Nin Organoleptik Karakteristiği ve Pah İçeriğinin Belirlenmesi," Ziraat Mühendisliği , no.355, 18-21, 2010
AYVAZ, ZAYDE And ATAR, HASAN H. . "Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi Engraulis Encra-sicolus L., 1758 ‘Nin Organoleptik Karakteristiği ve Pah İçeriğinin Belirlenmesi." Ziraat Mühendisliği , no.355, pp.18-21, 2010
AYVAZ, Z. And ATAR, H. H. (2010) . "Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi Engraulis Encra-sicolus L., 1758 ‘Nin Organoleptik Karakteristiği ve Pah İçeriğinin Belirlenmesi." Ziraat Mühendisliği , no.355, pp.18-21.
@article{article, author={ZAYDE AYVAZ And author={HASAN HÜSEYİN ATAR}, title={Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi Engraulis Encra-sicolus L., 1758 ‘Nin Organoleptik Karakteristiği ve Pah İçeriğinin Belirlenmesi}, journal={Ziraat Mühendisliği}, year=2010, pages={18-21} }