Ç. Meltem Et Al. , "Staphylococcus aureus un bakteriyosin üreten Lactobacillus plantarum ile üretilen Beyaz peynirlerin üretim ve olgunlaşma aşamalarındaki etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
Meltem, Ç. Et Al. 2012. Staphylococcus aureus un bakteriyosin üreten Lactobacillus plantarum ile üretilen Beyaz peynirlerin üretim ve olgunlaşma aşamalarındaki etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Turkey).
Meltem, Ç., TABAN, B., AYTAÇ, S. A., ÖZER, H. B., & Gürsoy, A., (2012). Staphylococcus aureus un bakteriyosin üreten Lactobacillus plantarum ile üretilen Beyaz peynirlerin üretim ve olgunlaşma aşamalarındaki etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey
Meltem, Çolaklar Et Al. "Staphylococcus aureus un bakteriyosin üreten Lactobacillus plantarum ile üretilen Beyaz peynirlerin üretim ve olgunlaşma aşamalarındaki etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012
Meltem, Çolaklar Et Al. "Staphylococcus aureus un bakteriyosin üreten Lactobacillus plantarum ile üretilen Beyaz peynirlerin üretim ve olgunlaşma aşamalarındaki etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
Meltem, Ç. Et Al. (2012) . "Staphylococcus aureus un bakteriyosin üreten Lactobacillus plantarum ile üretilen Beyaz peynirlerin üretim ve olgunlaşma aşamalarındaki etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Çolaklar Meltem Et Al. }, title={Staphylococcus aureus un bakteriyosin üreten Lactobacillus plantarum ile üretilen Beyaz peynirlerin üretim ve olgunlaşma aşamalarındaki etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}