K. ERTAN Et Al. , "Bitkisel kaynaklardan elde edilen polifenol bazlı ekstraktların eklenmseiyle vişne ve çilek nektarlarının renk yoğunlukları ve stabilitelerinin artırılması," TGDF Gıda Kongresi , Turkey, 2013
ERTAN, K. Et Al. 2013. Bitkisel kaynaklardan elde edilen polifenol bazlı ekstraktların eklenmseiyle vişne ve çilek nektarlarının renk yoğunlukları ve stabilitelerinin artırılması. TGDF Gıda Kongresi , (Turkey).
ERTAN, K., NAVRUZ, A., TÜRKYILMAZ, M., & ÖZKAN, M., (2013). Bitkisel kaynaklardan elde edilen polifenol bazlı ekstraktların eklenmseiyle vişne ve çilek nektarlarının renk yoğunlukları ve stabilitelerinin artırılması . TGDF Gıda Kongresi, Turkey
ERTAN, KÜBRA Et Al. "Bitkisel kaynaklardan elde edilen polifenol bazlı ekstraktların eklenmseiyle vişne ve çilek nektarlarının renk yoğunlukları ve stabilitelerinin artırılması," TGDF Gıda Kongresi, Turkey, 2013
ERTAN, KÜBRA Et Al. "Bitkisel kaynaklardan elde edilen polifenol bazlı ekstraktların eklenmseiyle vişne ve çilek nektarlarının renk yoğunlukları ve stabilitelerinin artırılması." TGDF Gıda Kongresi , Turkey, 2013
ERTAN, K. Et Al. (2013) . "Bitkisel kaynaklardan elde edilen polifenol bazlı ekstraktların eklenmseiyle vişne ve çilek nektarlarının renk yoğunlukları ve stabilitelerinin artırılması." TGDF Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KÜBRA ERTAN Et Al. }, title={Bitkisel kaynaklardan elde edilen polifenol bazlı ekstraktların eklenmseiyle vişne ve çilek nektarlarının renk yoğunlukları ve stabilitelerinin artırılması}, congress name={TGDF Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2013}}