M. M. HÜRKUL Et Al. , "Salep ve salep içeren ürünlerin gıda ve eczacılık açısından incelenmesi," BIOLOGICAL DIVERSITY AND CONSERVATION , vol.13, no.2, pp.144-152, 2020
HÜRKUL, M. M. Et Al. 2020. Salep ve salep içeren ürünlerin gıda ve eczacılık açısından incelenmesi. BIOLOGICAL DIVERSITY AND CONSERVATION , vol.13, no.2 , 144-152.
HÜRKUL, M. M., ÇİFTÇİ, R. B., & KÖROĞLU, A., (2020). Salep ve salep içeren ürünlerin gıda ve eczacılık açısından incelenmesi. BIOLOGICAL DIVERSITY AND CONSERVATION , vol.13, no.2, 144-152.
HÜRKUL, MUHAMMED, RAHİME BÜŞRA ÇİFTÇİ, And AYŞEGÜL KÖROĞLU. "Salep ve salep içeren ürünlerin gıda ve eczacılık açısından incelenmesi," BIOLOGICAL DIVERSITY AND CONSERVATION , vol.13, no.2, 144-152, 2020
HÜRKUL, MUHAMMED M. Et Al. "Salep ve salep içeren ürünlerin gıda ve eczacılık açısından incelenmesi." BIOLOGICAL DIVERSITY AND CONSERVATION , vol.13, no.2, pp.144-152, 2020
HÜRKUL, M. M. ÇİFTÇİ, R. B. And KÖROĞLU, A. (2020) . "Salep ve salep içeren ürünlerin gıda ve eczacılık açısından incelenmesi." BIOLOGICAL DIVERSITY AND CONSERVATION , vol.13, no.2, pp.144-152.
@article{article, author={MUHAMMED MESUD HÜRKUL Et Al. }, title={Salep ve salep içeren ürünlerin gıda ve eczacılık açısından incelenmesi}, journal={BIOLOGICAL DIVERSITY AND CONSERVATION}, year=2020, pages={144-152} }