B. ÖZKAYA And H. ÖZKAYA, "Değişik oranlarda yulaf unu katılmış ekmeklik unların teknolojik özelliklerine atomize gluten ve K Bromatın etkileri," Gıda Sanayii Dergisi. , 1993
ÖZKAYA, B. And ÖZKAYA, H. 1993. Değişik oranlarda yulaf unu katılmış ekmeklik unların teknolojik özelliklerine atomize gluten ve K Bromatın etkileri. Gıda Sanayii Dergisi. .
ÖZKAYA, B., & ÖZKAYA, H., (1993). Değişik oranlarda yulaf unu katılmış ekmeklik unların teknolojik özelliklerine atomize gluten ve K Bromatın etkileri. Gıda Sanayii Dergisi. .
ÖZKAYA, BERRİN, And HAZIM ÖZKAYA. "Değişik oranlarda yulaf unu katılmış ekmeklik unların teknolojik özelliklerine atomize gluten ve K Bromatın etkileri," Gıda Sanayii Dergisi. , 1993
ÖZKAYA, BERRİN And ÖZKAYA, HAZIM. "Değişik oranlarda yulaf unu katılmış ekmeklik unların teknolojik özelliklerine atomize gluten ve K Bromatın etkileri." Gıda Sanayii Dergisi. , 1993
ÖZKAYA, B. And ÖZKAYA, H. (1993) . "Değişik oranlarda yulaf unu katılmış ekmeklik unların teknolojik özelliklerine atomize gluten ve K Bromatın etkileri." Gıda Sanayii Dergisi. .
@article{article, author={BERRİN ÖZKAYA And author={HAZIM ÖZKAYA}, title={Değişik oranlarda yulaf unu katılmış ekmeklik unların teknolojik özelliklerine atomize gluten ve K Bromatın etkileri}, journal={Gıda Sanayii Dergisi.}, year=1993}